Les infermeres tenim cura de les persones de totes les edats. Per promocionar la seva salut, prevenir la malaltia, i aconsellar i recolzar quan aquesta esdevé.

Ajudant així a viure amb el major confort físic, mental i emocional possibles. I acompanyant també quan arriba el final de la vida. Les infermeres tenim unes funcions pròpies ben definides, i diferents eines per portar-les a terme. Entre les quals, diverses teràpies complementàries com les que us oferim al Centre d’Assessorament.

Infermera Naturista

Us podem assessorar pel bon manteniment de la vostra salut i per recuperar-la, mitjançant ajudes el més naturals possible que respectin la integritat de la persona:

 • Consell de la Infermera sobre aquelles mesures d’higiene física, i actituds saludables mental, emocional i espiritual, que acompanyen a la persona per gaudir d’una salut plena.
 • Relació d’Ajuda. Acompanyament en processos de dol i altres situacions vitals que comporten estrès.
 • Teràpia Floral del Dr. Bach. Per modular i reequilibrar estats emocionals afectats que impedeixen viure amb plenitud i alegria, i que poden ser a la llarga origen de processos orgànics patològics, teràpia floral del Dr.Bach.
 • Alimentació saludable i alimentació curativa. Complements alimentaris. Alimentació adient per acompanyar la malaltia aguda. Depuracions a través de l’alimentació quan es pateix malaltia crònica. Més informació
 • Remeis Naturals diversos, entre altres: hidroteràpia i us de l’argila, fitoteràpia, oligoteràpia, remeis homeopàtics,...
 • Teràpies i tècniques manuals: En el Centre d’Assessorament us podem oferir diferents teràpies i tècniques manuals des del coneixement i la pràctica de la Infermeria i de la Fisioteràpia.
  Podeu rebre tractaments de: Reflexoteràpia, Tacte Terapèutic, Massatge Energètic,... Per Activar la pròpia força curativa interna, obtenir una bona higiene postural, mantenir un bon estat de relaxació malgrat el ritme de vida que provoca stress, per reequilibrar el cos energètic. I, si cal, també podem rehabilitar lesions osteo-musculars.

Més sobre Teràpies Complementàries


Infermera Pediàtrica

El Centre d’Assessorament us acompanya al llarg de tota la criança dels vostres fills i filles:

 • Recolzament durant l’alletament matern i assessorament quan arriba el desalletament i es comencen a introduir els diferents aliments.
 • Alimentació infantil per promoure la salut i prevenir la malaltia. Complements alimentaris en forma d’aliments extres i/o amb productes dietètics. Algunes consideracions sobre el fet alimentari en general i l’alimentació infantil en particular. Més informació
  • Parlar d’alimentació humana va més enllà de taules d’aliments, proporcions de nutrients, calories, vitamines i minerals, racions diàries, etc... És també molt important, considerar el fet alimentari humà com un fet social i cultural. On no només és essencial pensar en les necessitats orgàniques. Sinó també en els gustos, costums, creences,...lligats a l’acte de menjar i als seus continguts. No tenir-ho en compte pot interferir en la pedagogia alimentaria que els professionals de la salut pretenem implementar. També no contemplar-ho, per part d’educadors i famílies de les criatures, pot representar dificultats en l’alimentació de les mateixes. Podem parlar d’aliments concrets i de la necessitat que en tenim, però abans no podem obviar que: Cap criatura és igual, ni té les mateixes necessitats de nutrients per créixer i viure en salut. Cada família té un estil alimentari que cal respectar en la mesura que pugui ser saludable Mai hauríem de forçar la ingestió d’un aliment que és rebutjat pel cos d’alguna manera, encara que sigui considerat important per la salut (sempre hi ha substituts útils). Un rebuig del cos indica una mala absorció que pot transcendir a altres substàncies que s’ingereixin. La reiteració en la ingesta rebutjada acaba irritant, inflamant el tub digestiu amb les conseqüències a nivell immunitari que això pot suposar. El malestar que produeix pot arribar a canviar l’expressió del tarannà de la persona. Alimentar-se construeix i reconstrueix el cos, però també la ment i l’esperit. Caldria per això, que l’acte de menjar sigui socialment compartit i plaent. I transversal, pel que fa a tot el que l’infant pot aprendre quan està ingerint allò que li convé per créixer (en tots els aspectes). Uns aliments adequats basteixen una persona saludable. El com aquests es mengen, s’experimenten i es gaudeixen, fan una persona feliç en la seva individualitat i com ésser social que comparteix experiència.
  • L’alimentació complementària a la Infermera Virtual.
 • Massatge i Estimulació infantil. Especialment dirigit a infants de 0-3 anys i les seves famílies. Més informació
 • Reflexoteràpia i altres teràpies i tècniques manuals. Adaptades a cada edat. Més informació
 • Teràpia Floral del Dr. Bach des del naixement per ajudar a un creixement i desenvolupament harmònic, més informació
 • Altres remeis naturals per tenir cura de la criatura quan pateix algun problema de salut.

Al Centre d’Assessorament us aconsellarem sempre la visita al/la pediatra i us preguntarem què us ha dit. Sempre ho tindrem en compte i en podrem parlar per resoldre qualsevol dubte.

Consulteu les Activitats Formatives del Centre d’Assessorament.


Fotos ©Ramón Cugat

amunt
Twittear
Rambla Onze de Setembre 76-78, ent. 3a. 08030 Barcelona - T/F 93 346 57 13 - Nota legal - ©2014 by www.ceeseese.com - Administració