Serveis de Llevadora

Preparació al part i a la maternitat-paternitat

Preparació al part

Per als humans, tenir descendència va molt més enllà d'un instint per reproduir l'espècie. Nosaltres anticipem el fet, el recreem abans de que succeeixi, triem en la mesura de lo possible com i quan volem exercir la nostra maternitat i paternitat.

Això vol dir que ens plantegem molts dubtes davant situacions que encara han de venir, en relació a com portarem a terme aquesta tasca tant important.

És per això que la majoria de dones i homes que pensen en tenir un fill/a, o bé ja l'estan gestant, cerquen informació i també contacte amb altres mares i pares.

En el Centre d'Assessorament us oferim un espai on des de fa molts anys compartim amb les famílies l'experiència, neguits i alegries, que envolten l'arribada dels fills/es.

No és un centre convencional de preparació al part. És un punt de trobada entre els professionals i vosaltres per portar a terme una preparació a la maternitat-paternitat. Aquesta no és només un naixement. És molt més. És l'abans, el durant i el després.

Son molts els dubtes i moltes les nostres ganes d'ajudar-vos a trobar respostes perquè us sentiu segurs/es, autònoms/es i feliços/es davant el naixement del vostre fill/a i la seva criança.

Portem a terme un treball físic, respiratori i postural adient a l'embarassada i al seu proper part. Sempre pensant també en el després, en la seva recuperació. Treballem les possibles molèsties i/o trastorns del curs de la gestació i prevenim perquè després les mares es retrobin a sí mateixes el més aviat possible i en plenitud.

Pel que fa als temes teòrics, procurem atendre les necessitats reals d'informació de les persones assistents. Implicant sempre als pares o parelles perquè puguin participar tot col·laborant en el treball de part de la mare.

Tant important com presentar uns continguts que els professionals considerem mínims i necessaris; encara és més important anar aclarint tot dubte que es presenta per la pròpia vivència del procés, o bé per les relacions que s'estableixen amb els que donaran assistència al naixement. També hi ha canvis en les relacions amb la família més propera que caldrà tractar: pares/mares que es convertiran en avis/àvies, nens/nenes petits que es convertiran en germans/germanes,...

Tots sabem que iniciar una nova vida és una gran responsabilitat per tots, per vosaltres i per nosaltres. Ens importa molt el naixement i tot allò que succeeix al seu voltant, totes les relacions i vincles que s'estableixen, els records i sentiments que quedaran a la memòria dels que protagonitzareu l'esdeveniment. Però és un moment molt petit del que vindrà després, tota una vida.

L'alletament matern, del qual el pare o parella no queda exclòs sinó que hi té gran tasca, és un dels nostres motius d'existència. L'alletament no és només aliment, és l'inici d'una relació que serà molt llarga i plena. L'instint existeix però no ho és tot. Els humans hem d'aprendre sempre fent camí, i aquest no sempre és fàcil. Tots els bebès poden ser alletats, satisfactòriament per ells i els seus pares/mares, si hi ha el recolzament adequat en el moment oportú. El nostre objectiu és aconseguir que tot alletament desitjat arribi a bon termini i resulti plaent per la criatura i la seva família.

Compartirem experiències i junts construirem el "saber com": entendre el fill/a, banyar-lo, fer-li massatge, ensenyar-lo a dormir, alimentar-lo,... gaudir de la relació amb aquella criatura que aporta sorpreses noves cada dia.

Us esperem en el vostre Centre d'Assessorament disposats a acompanyar-vos en aquest camí de la maternitat-paternitat.


Consulta prepart i postpart (també a domicili)

- Seguiment de l'embaràs, per aconsellar en tot allò que us pot ajudar per una vivència ben satisfactòria del procés.
- En el postpart, si ho desitgeu, us podem visitar a la clínica o hospital, o bé més tard a casa, per comentar tots aquells dubtes i neguits de l'adaptació a la nova tasca de maternitat-paternitat. (Només a Barcelona ciutat).


Recuperació postpart en companyia dels vostres bebès

- Individual i personalitzada o en grup.
- Podeu portar els vostres infants.
- Treballem el cos perquè torni a acomodar-se de forma suau mitjançant una bona higiene postural.
- Tonifiquem a nivell general, però fent especial èmfasi en el sol pèlvic per prevenir prolapses i incontinències.


Assessorament i recolzament per a l'alletament matern

Recolzament i acompanyament professional des de la instauració de l'alletament fins el deslletament.

L'objectiu del centre és que tota mare que ho desitgi pugui alletar als seus fills/es satisfactòriament.

Sigui un, siguin dos, totes podeu alletar.

Ho podeu fer tot el temps que vosaltres i els vostres fills/es desitgeu.

I per aconseguir-ho és molt important el paper del pare o parella.

Assistència durant:

  • La preparació maternal donant la informació adequada.
  • El postpart immediat a la clínica, domicili i després al Centre d'Assessorament.
  • El decurs de l'alletament per solucionar qualsevol problemàtica i salvar petits obstacles.
  • La introducció de l'alimentació definitiva. Veure també alimentació infantil.

Adolescència i Menopausa

- L’Adolescència i la Menopausa son moments importants de transformació personal integral, en els que la llevadora també està al costat dels/les joves i les dones.
- Tota etapa de canvi suposa també un desequilibri transitori a nivell físic, mental i emocional, un major cost d’energia, unes necessitats més específiques per mantenir la salut. - Podem tenir cura de vosaltres, de forma personalitzada. - També us podem aconsellar sobre sexualitat, procreació i remeis naturals per trastorns ginecològics.


amunt
Twittear
Rambla Onze de Setembre 76-78, ent. 3a. 08030 Barcelona - T/F 93 346 57 13 - Nota legal - ©2014 by www.ceeseese.com - Administració